Update week 50 – “Wat een gave week was dit!”

Goh. Het is alweer december en ruim 2 maanden geleden leerde ik forex pas kennen. Wanneer ik terugkijk ben ik toch best trots op de stappen die ik in die korte tijd heb gezet. En deze week heb ik ook flinke stappen extra gezet! Tijd voor een update!

Als je mijn stories hebt gevolgd weet je het al, maar ik ben een website aan het bouwen! Ik zal op Instagram op dezelfde voet doorgaan zoals ik tot nu toe heb gedaan. Ik zal synchroon aan mijn Instagram posts ook content op de website plaatsen, omdat ik daar net wat meer ruimte heb om iets dieper op de stof in te gaan. Houd dus mijn stories in de gaten, want binnenkort zal hij werkelijk online gaan!

 

Maar dan nu de financiële resultaten van deze week, want dat is natuurlijk uiteindelijk waar ik het allemaal voor doe. En ik ben niet geheel ontevreden.

 

TradelikeLex EA update

 

TradelikeLex is nog steeds een open trade. Deze week sloot hij met 334.96 GBP in het rood af. Ik moet zeggen dat het mij minder doet sinds ik heb besloten de rit gewoon uit te zitten. Ik zie wel waar het schip strand. De koersstijging lijkt ondertussen wel wat afgezwakt, dus we gaan het zien.

 

FOREXgroentje account update

 

Mijn eigen account gaat nog steeds niet zo goed. Ik merk dat ik een aantal beginnersfouten maak, waarover ik in een andere post meer zal vertellen. Gelukkig werk ik daar maar met centen, dus dit doet mij niet veel (andere hobby’s zullen duurder zijn)

 

RoboRico Bot update

En dan RoboRico! Wat een gave week was dit! ’s Avonds om 23:00 uur zit ik telkens met spanning te kijken wat er gaat gebeuren. Deze week heeft de bot 4 van de 5 dagen trades geplaatst welke allemaal voor 1 uur s ’nachts weer gesloten waren. En in totaal heb ik €8,45 winst gehaald, wat omgerekend 4,23% is. In een week tijd! Niet iedere dag was even goed, maar alle dagen zijn met winst gesloten. Het mooie is ook dat er een actieve telegramgroep bij zit waarin iedereen elkaar helpt met vragen. Ik ben wel heel benieuwd of dit resultaat zo aan gaat houden.

En hoe was jouw week?

deel deze post...

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Share on facebook

gerelateerde artikelen

focus winst strategie mindset forex forexgroentje

De kunst van het traden: focus op forex

De kunst van het traden. Wat een titel. Zo klinkt het net alsof traden een kunstje is wat je jezelf aan kan leren. Helaas is niks minder waar. Er is wel één kunstje dat je jezelf aan kan leren wat je ontzettend kan gaan helpen bij het traden: focus. Maar waarop dan? Ik leg het je uit…

Lees verder...
Aipollo forex bot ECC forexgroentje

Aipollo Mr. ECC

Met ruim 7% winst in de eerste maand is dit momenteel mijn favoriete bot om te gebruiken. Lees hier alles wat ik over deze bot te weten ben gekomen.

Lees verder...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *