Wat gebruikt forexgroentje?

Wil je weten welke platformen ik gebruik om in forex te handelen, geld te storten en mijn resultaten bij te houden? Welke boeken ik aanraad wat ik nog meer gebruik naast forex? Hieronder volgt een overzicht van diensten die ik zelf gebruik bij het investeren, beleggen en handelen in forex.

Wil je me supporten, dan kun je onderstaande links gebruiken. De onderstaande acties met korting  gelden alleen via de onderstaande links en kun je uiteraard ook doorsturen naar vrienden of familie. Bedankt! Hierdoor kan ik focussen op het maken van kwalitatief goede content voor jou en andere geïnteresseerden.

Mijn keuze: broker voor copytrading

Een van de momenteel bekendste brokers onder de Nederlandse copytrade providers. Met hun uitgebreide internationale aanbod aan forex copytraders en uitgebreide bonussen aanbod is dit het platform wat ik voornamelijk gebruik.

*Meld je aan via onderstaande link of open/koppel je accounts met de affiliate code “ppkk” en ontvang 30% van mijn commissie opbrengsten op je eigen tradingaccount! 

Mijn keuze: broker voor manual trading

ICMarkets

icmarkets logo

Mijn keuze: VPS Server

ICMarkets

Mijn keuze: prepaid creditcard provider

Revolut

bots io

Mijn keuze: Crypto tRADING app

BOTS is een platform en tech bedrijf en zij hebben een app ontwikkelt die het mogelijk maakt om vanaf €50,- te beginnen met het investeren in crypto. BOTS gebruikt geautomatiseerde trading strategieën om snel en met weinig kennis te kunnen investeren in verschillende cryptocurrencies.

Mijn keuze: CRYPTO BEGINNERS CURSUS

Madelon vos